Fotbalul în vremea coronavirusului

Estimated Reading Time: 2 minutes

Nu prea mai e fotbal.

În ultimele săptămâni, multe competiții sportive au fost anulate (Indian Wells), amânate (Turul Italiei trebuia să aibă startul în Ungaria pe 9 mai) sau suspendate din cauza epidemiei de coronavirus.

42 campionate din Europa sunt suspendate, până în aprilie, cel puțin, Bundesliga fiind ultimul dintre ele, meciurile din Rusia, Turcia, Serbia, Suedia, Ungaria, Ucraina, Muntenegru, Kosovo, Azerbaidjan se vor juca cu porțile închise, pentru o perioadă, iar campionatele din Belarus și Islanda sunt programate să înceapă pe 4, respectiv 22 aprilie.

Meciurile de săptămâna viitoare, din UEFA Champions League & UEFA Europa League sunt amânate, iar UEFA EURO 2020, se va juca, cel mai probabil, la anul.

UEFA se gândește ca meciurile din sferturi și semifinale să se dispute într-o singură manșă.

Marți, UEFA va decide ce se va întâmpla cu meciurile de baraj de la EURO2020, meciuri ce vor fi, mai mult ca sigur, amânate; deocamdată, FRF a anunţat că meciul cu Islanda se va disputa fără spectatori.

Într-un comunicat transmis pe 13 martie, FIFA a ridicat obligativitatea cluburilor de a trimite jucători la meciurile echipelor naționale și a recomandat amânarea tuturor meciurilor internaționale din următoarele doua luni, însă UEFA va fi cea care va decide ce se întâmplă cu EURO2020.

Cu toții îi vom simți lipsa, mai ales că noi vedeam ~8 meciuri pe weekend. În aceste zile, ne vom mulţumi cu Super Liga Turciei care este LIVE la TV, până vom trece la filme despre fotbal: 📆 14 Martie: ⚽️ Looksport ⏱️19:00 – Konyaspor – Fenerbahce 📆 15 martie: ⚽️ Looksport ⏱️15:00 – Trabzonspor – Basaksehir; Looksport ⏱️18:00 – Galatasaray – Beşiktaş  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *