Mutua Madrid Open 2017

Estimated Reading Time: 3 minutes

O fi abia august 2016, dar, pentru a economisi bani şi pentru a prinde bilete la evenimentele dorite, trebuie să-ţi planifici deplasările din timp, cum facem noi pentru mai 2017.

După o discuţie la o cafea, am ajuns la concluzia că la anul, pe lângă Wimbledon, să încercăm să mergem şi la turneul de la Roma sau Madrid, accesibile ambele din punct de vedere al cheltuielilor totale (avion+cazare+etc.). Roma am văzut-o amândouă deja (ea chiar de 3x, prima dată cu mine, când am fost în deplasare la Florenţa pentru meciul din 2008 din grupele UEFA împotriva Fiorentinei lui Mutu, pe atunci) aşa că era un pic mai tentant Madridul, nevăzut.

A doua zi, M îşi făcuse temele despre turneul de la Madrid, ceea ce nu era nicio surpriză. Ei trebuie doar să îi zici numele unui oraş şi e deja bugetul făcut.

De data asta, găsise că se vând bilete pentru turneu pe site. Ziua în care voiam să mergem era stabilită deja (la fel şi cea la Indian Wells ?), vinerea din a doua săptămână. Este cea cu sferturile la băieţi şi semifinalele la fete (I know, right?).

La anul, turneul se va desfăşura în perioada 5-14 mai. Noi vom fi acolo pe 12.

Biletele la Mutua Madrid Open se pot cumpăra pentru sesiunea de zi şi pentru cea de seară.

Ne-am cumpărat, deocamdată, biletele pentru sesiunea de zi (pe terenul central Manolo Santana vor fi 3 sferturi şi o semifinală ?). Vom vedea la faţa locului dacă le cumpărăm şi pe cele de seară (în funcţie de cine joacă).
Eu n-am fost în Spania şi voiam ca primul oraş/stadion să fie cel al Realului, pe care vom încerca să o vedem în penultima etapă din Primera Division, cu Sevilla, dacă biletul nu va depăşi bugetul nostru, altfel, vom vedea doar stadionul.
Cazare se găseşte pe booking.com pentru perioada respectivă (cu anulare gratuită), pentru avion aşteptăm să apară pe vola.ro.

În 2016, câştigători au fost Halep şi Djokovic, la simplu, respectiv Garcia cu Mladenovic şi Tecău cu Rojer (împotriva lui Mergea cu Bopanna, câştigători în 2015), la dublu.

Halep Madrid  Djokovic

Sursa poze.

While being in Madrid, vom vizita şi oraşul, fără îndoială.

Palacio Real de Madrid

Palacio Real de Madrid (Sursa poză)

Cât despre Wimbledon (3-17 iulie 2017), singurul turneu de Grand Slam unde biletele se obţin prin tragere la sorţi, ne vom încerca şi noi norocul pentru la anul. Înscrierile încep în decembrie, să nu ziceţi că n-aţi ştiut. Ar fi al treilea Grand Slam văzut, după Roland Garros şi US Open.

Vom fi ajuns la Madrid în 2017, mai jos sunt articolele scrise în urma acestei deplasări:

[Madrid]; [Mutua Madrid]; [Real Madrid]

 

2 thoughts on “Mutua Madrid Open 2017

  1. Madalin

    E prima oara cand iti vizitez blogul si pot sa spun ca il voi vizita periodic 🙂 Imi plac articolele tale… deci cat mai multe! Succes

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *