Cum să mergi la Euro 2016 să vezi România cu doar 300 eur

Estimated Reading Time: 2 minutes

(transport+ cazare+meci) + berea ?

De câteva zile, vă tot spunem că mai e puțin și vine euro 2016‬ peste noi. Dacă încă nu v-ați luat bilete și poate vă gândiți că este foarte scump, am căutat noi pentru voi.

Probabil cea mai bună și ieftină variantă de a ajunge la CE pe ultima sută de metri este să alegeți meciul 3, cel cu Albania. Biletul la meci, recomandat de noi, este 55 eur + 15 eur taxele de livrare (http://www.uefa.com/uefaeuro/ticketing/index.html)
Biletele de avion sunt foarte scumpe către Paris sau Lyon, în perioada campionatului, așa că noi vă recomandăm o combinație de + ? , astfel: avion București – Milano (20-40 eur) + mașină (40-50 eur/zi). Din Milano până în Lyon sunt cam 5 ore de condus, ceea ce este foarte rezonabil. Cu Airbnb găsești cazare în Lyon cu 20 eur/noapte.

V-am zis 300 eur, să vedem acum: avion – 40 eur + mașină 50 eur*4/2 persoane + cazare 120 eur/2 persoane + bilete meci 55 eur + taxe 15 eur = total 270 eur, iar dacă mergeți însoțiți de încă 2-3 prieteni, costurile de mașină și cazare scad bine! Bonus – vedeți 2 orașe superbe: Milano & Lyon!

Urmează și un post cu o propunere superbă de traseu, astfel încât să vă bucurați cât mai mult de acest turneu, așa că fiți pe fază 😉.
‪#‎dindeplasare‬
M

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *